worteltaart cheesecake

Een heerlijke worteltaart cheesecake gerecht. makkelijk stapsgewijs uitgelegd. terwijl dit recept lang duurt om te maken hoeft u u geen zorgen te maken of het goed gaat smaken of niet want ik beloof het u het is een van de beste worteltaart cheesecake recepten die u gaat maken en eten.
Maak de cake 1 dag van tevoren klaar. Laat de cake afkoelen en bewaar het in de koelkast, goed afgedeken, tot hij klaar is om te serveren. de taart kan 2 maanden worden ingevroren, een nacht in de koelkast ontdooien en op kamertemperatuur brengen voordat u het serveert.

Bereidingstijd: 5 uur

Ingrediënten

Cheesecake Laag

glazuur

worteltaart_cheesecake1

Bereidingswijze:

  1. 177 ° C. Vet een 10-inch bundt-pan in en bestuif hem lichtjes. Opzij zetten.

  2. Klop in een grote kom de bruine suiker, olie, eieren, appelmoes, vanille en sinaasappel schil samen totdat het gecombineerd is en er geen bruine suiker klontjes overblijven. zet het dan opzij. Klop in een andere kom de bloem, bakpoeder, bakpoeder, zout, kaneel, gember, nootmuskaat en kruidnagel samen tot het gecombineerd is. Giet dan de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten en gebruik dan een spatel of lepel om de ingrediënten samen te vouwen totdat ze gecombineerd zijn. Voeg dan vervolgens de wortels, rozijnen en pecannoten toe. Verdeel vervolgens de helft van het beslag over de bodem van de voorbereide bundt pan.

  3. Klop de roomkaas in een middelgrote kom met een handmixer of een standaardmenger gevuld met een peddel of garde gedurende 1 minuut op gemiddelde snelheid tot hij helemaal glad en romig is. Voeg de suiker, het ei en de vanille toe. Klop op hoge snelheid tot volledig gecombineerd. Verdeel in een gelijkmatige laag over het worteltaartbeslag. Doe je best om het te smeren - het is een dik mengsel.

  4. Verdeel het resterende worteltaartbeslag er gelijkmatig over. Bak 55-75 minuten of tot een tandenstoker in de cake er schoon uitkomt. Het duurt even voordat deze cake gaar is, omdat hij zo vochtig en erg dik is. Alle ovens zijn anders, dus voel je niet ontmoedigd als je cake lang aanhoudt. Het is klaar als de tandenstoker er schoon uitkomt. Bedek de cake losjes met aluminiumfolie als je begint te zien dat de bovenkant snel bruin wordt. Als je klaar bent, haal je het uit de oven en laat je het 30 minuten afkoelen in de pan.

  5. Keer na 30 minuten de iets afgekoelde cake om op een rooster en laat volledig afkoelen.

  6. Klop de glazuuringrediënten bij elkaar en schep over de cake voor het serveren. Dek de extra's goed af en bewaar ze tot 4 dagen in de koelkast.


Meer recepten

Worteltaart bars
Worteltaart bars
Meer Informatie
worteltaart
worteltaart
Meer Informatie
Worteltaart cupcakes
Wortel cupcakes
Meer Informatie
Worteltaart rol
Worteltaart rol
Meer Informatie

Social Media