worteltaart

Een geweldig worteltaartrecept. heerlijk en waanzinnig makkelijke worteltaart met een roomkaas glazuur. De worteltaart barst van de smaken van de combinatie van verse ananas, wortelen en glazuur.
wortel taart is een cake met wortelen die door het beslag is gemixd met botercrème of roomkaas glazuur. Ik weet dat het een grote uitspraak kan zijn om een ​​recept de beste van de beste te noemen, maar ik meen het serieus met deze. Deze wortel taart is niet alleen makkelijk in elkaar te zetten, maar get is ook zo heerlijk en vol van smaak.

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten worteltaart

glazuur

worteltaart

Bereidingswijze:

 1. Verwarm de oven tot 180 graden c. Verspreid vervolgens kokosvlokken op een bak plaat, bak voor ongeveer 5-7 minuten, tot dat ze goudbruin van kleur zijn. Verwijder ze vervolgens en zet ze dan opzij om af te koelen.

 2. Snijd ananas in blokjes en pureer het dan met een handmixer

 3. Schil en rasp wortelen.

cakevellen bereiden:


 1. Verwarm de oven tot 175 graden c. Bekleed 3 ronde bak vormen van 20 cm met bak papier. Besproei het dan met bakspray en het bestuif licht met bloem.

 2. Klop bloem, baksoda, bakpoeder en kaneel in een kom. en zet het vervolgens dan opzij

 3. Klop in een grote kom eieren met suiker op hoge snelheid met elkaar samen tot dat het mengsel luchtig begint te worden.

 4. Meng in een andere kom vervolgens olie, wortelen, vanille en gepureerde ananas. Voeg het dan toe aan het eiermengsel en meng het met een spatel tot dat het gecombineerd is.

 5. Voeg de helft van de bloem toe aan de mengsel en meng het dan samen met een spatel. Voeg de resterende bloem toe en blijf mengen met een spatel tot dat het gecombineerd is.

 6. Voeg de gehakte walnoten en de geroosterde kokos toe. Spatel onder het mengsel.

 7. Giet het cake beslag over de drie voorbereide bakvormen. Bak het voor ongeveer 16-18 minuten op 175 graden c. Zodra de cakes zijn afgekoeld, haalt u ze uit de bakvormen en zet ze apart om af te koelen.

glazuur voorbereiden:

 1. Meng in een kom room kaas en boter met hoge snelheid.

 2. Voeg de suiker en vanille toe, meng het dan samen.

de taart in elkaar zetten:

 1. Plaats de eerste cakevorm op een cake tribune, voeg room toe. Herhaal dit met de resterende lagen en crème. Bedek de zijkanten en bovenkant van de taart met glazuur en decoreer zoals naar gewenst.

 2. Koel voor het serveren.

 3. Eetsmakelijk!


Meer recepten

Worteltaart bars
Worteltaart bars
Meer Informatie
worteltaart
worteltaart
Meer Informatie
Worteltaart cupcakes
Wortel cupcakes
Meer Informatie
Worteltaart rol
Worteltaart rol
Meer Informatie

Social Media